Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

CeLaVi

CeLaVi er et dansk kvalitetmærke, der lægger stor vægt på at kombinere slidstærkt og komfortabelt tøj med moderne design og detaljer.

CeLaVi's sortiment består af børnetøj og babytøj, herunder overtøj, leggings og bluser i merinould samt handsker med 70% uld. CeLaVi's tøj er designet til at holde børnene varme og tørre i koldt vejr, samtidig med at det giver dem mulighed for at bevæge sig frit.

CeLaVi's produkter er lavet af materialer, der er åndbare, hurtigtørrende og stærke, og de kommer i et bredt udvalg af farver og mønstre.

CeLaVi har også en række ekstraudstyr som hue, luffer, sokker og støvler, der passer perfekt til deres kollektioner.

CeLaVi
Filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Mærke
Vælg mærke
Kategori
Vælg kategorier
15 produkter
Nulstil filter

CeLaVi merinould til de små. Her finder du uldgamacher og tilhørende stribede bluser. Strikhandsker kaldes også tryllehandsker idet de udvider sig efter håndens størrelse. De strikkede handsker er med 70% uld - så selv de små hænder holder varmen.  Her finder du kvalitet til en fornuftig pris.

Regntøj fra CeLaVi er dansk kvalitet i 100% vind- og vandtæt materiale, der er blødt og behageligt. Holder regnen ude, så dit barn kan udfolde sig uanset vind og vejr!

CeLaVi har eksisteret siden 2012, og deres mission er at hjælpe børn med at udvikle sig ved at udfordre deres kreativitet og lære om sig selv. Produkterne er designet til at give børn optimal bevægelse og komfort, og de bruger bløde og åndbare materialer. Deres produkter er testet og certificeret af det europæiske tekstilinstitut, så de lever op til deres standarder for børns sikkerhed og komfort. CeLaVi har også en økologisk bevidsthed og bruger økologiske materialer i deres produkter.

Betalingsikoner
© Copyright ALL4U. All rights reserved.