Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Huer, handsker & tørklæder

Ingen grund til at fryse om hoved eller hænder. Huer, tørklæder og vanter i strik - også i uld. Vinterluffer, skiluffer og skihandsker, så kan vinteren bare komme an.

Fine kvaliteter til gode priser.

Huer <br/> Handsker & Tørklæder
Filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Mærke
Vælg mærke
Kategori
Vælg kategorier
46 produkter
Nulstil filter

Her finder du flere tophuer i både uld og bomuld som klær piger og drenge. Huer med stjerner er meget populære, og du finder nogle her i blå eller grå bomuld. Derudover tophuer i klokkeform med farverige stjerner. 

Touchscreen handsker med indvævede tråde i tommel- og pegefinger, er helt perfekte når mobilen eller iPad'en skal betjenes udendørs. Handskerne findes i flere farver og passer i størrelse til de store børn samt til voksne. 

Vinterluffer, skiluffer og skihandsker, der er vindtætte og vandtætte. Alt efter formål og vejr. 

Tryllehandsker med 70% uld fra Celavi er det bedste svar på handsker til børn, der selv kan få alle fem fingre i handsken. Tryllehandsken findes i to størrelser og er meget fleksibel, deraf navnet tryllehandske. Den store størrelse passer også en normal voksen damestørrelse. 

Et tørklæde der vil passe til vinterjakken, så dit barn ikke fryser om halsen. Her finder du et par muligheder samt ikke at forglemme en halsedisse. Find dem med plydsfoer og i grå, hvid, rosa, marineblå og vinrød. De er i onesize og er også velegnet til voksne.

Betalingsikoner
© Copyright ALL4U. All rights reserved.